fbpx

BBL leerling vakman GWW

Abel Pasman Infra is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken en kabel werkzaamheden

Wil je werken en tegelijkertijd je diploma halen? Dan ben je bij Abel Pasman Infra aan het juiste adres! Bij ons leer je de fijne kneepjes van het vak in een dynamisch infrabedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van elektrakabels. We zijn op zoek naar jou in de omgeving van Putten!

Over de functie

Als vakman GWW ga je aan de slag met diverse projecten in de grond-, weg- en waterbouw.

Je zult onder andere verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van graafwerkzaamheden, het leggen en verwijderen van elektrakabels, en het assisteren bij de aanleg en het onderhoud van infrastructuurprojecten.

Je werkt samen met een team van professionals om ervoor te zorgen dat projecten efficiënt en veilig worden uitgevoerd.

Jouw rol is erg belangrijk in het waarborgen van de kwaliteit en de voortgang van onze werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde leerlingen die goed zijn in communiceren, niet terugdeinzen voor fysiek werk en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. De ideale leerling:

Wat bieden wij?

Bij Abel Pasman Infra hebben we een uitdagende functie voor jou als deeltijdstudent. In de rol van toekomstig grondwerker speel je een cruciale rol in onze projecten en werk je altijd samen met een divers team van zowel jonge als ervaren collega’s. Verder bieden wij:

Over ons

Abel Pasman Infra is een bedrijf dat vanaf 1998 is gespecialiseerd in het uitvoeren van infra structurele werken. Er wordt veel gewerkt als onderaannemer voor diverse grote energie aanbieders en diverse telecom bedrijven. Onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk en personeel, de veiligheid en tevredenheid van onze opdrachtgevers. Met een team van vakbekwaam personeel werken we dagelijks naar grote tevredenheid voor onze opdrachtgevers. En daar gaan we graag mee door!

Julia van Sijtveld

Recruitment specialist

Meer weten? Neem contact op via:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct!

Aan de slag als BBL leerling vakman GWW? Solliciteer binnen 1 minuut via whatsapp! Of vul onderstaand formulier in:

Voor uw vragen of meer informatie, neem contact op!

Scroll naar boven